Psykoterapia

Olen helposti lähestyttävä, kokenut psykoterapeutti. Olen apunasi kun haluat ymmärtää paremmin itseäsi, kumppaniasi tai tapaasi toimia, reagoida ja tuntea. Elämässä on voinut tapahtua asioita, jotka aiheuttavat pelkoa, ahdistusta, surua,masennusta ja erilaiset traumaattiset kokemukset sekä riippuvuudet voivat kuormittaa mieltä.
Tapaamiset auttavat sinua löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja elämääsi. Keskustelu on tärkeää ja tärkeää on myös miettiä konkreettisia pieniä tavoitteita päästäksesi toivottuun lopputulokseen asiasi kanssa.
Työn tuoma kokemus on vahvistanut luottoa Milton H. Ericksonin ajatukseen: ”"Ihminen tietää ongelmansa ratkaisun - hän vain ei tiedä, että hän tietää”. Minun tehtävä psykoterapeuttina on auttaa sinua löytämään tuo sisäinen viisautesi.
Päivitän tietojani ahkerasti opiskelemalla alaan/ hyvinvointiin liittyviä asioita. Olemme siten aina vanhan hyväksi havaitun tiedon lisäksi uuden lähteillä.

Terapiassa on tärkeää katsoa oireen taakse ja pyrkiä käsittelemään oiretta synnyttäviä tekijöitä. Sovellan erilaisia ja monipuolisia terapeuttisia menetelmiä joustavasti, sinun tai sinun ja kumppanisi tilanteeseen sopivalla tavalla.

 

Kelan korvaus

Kelan tukea voi hakea paripsykoterapiaan, perheterapiaan ja vanhempain ohjaukseen. Paripsykoterapia-ja perhepsykoterapiakoulutukset ovat Valviran hyväksymiä koulutuksia.

Ajanvaraus ja videovastaanotto

Ota yhteyttä : sari@hyvahyva.fi

  

Sari Luoma Ylönen
Terapia-, valmennus- ja hyvinvointipalvelut

 

Sähköposti:
sari@hyvahyva.fi

Palokunnankatu 15

13100 Hämeenlinna

Verkkosivut Opiferum Oy